dilluns, 24 de maig del 2021

BALLEM A EDUCACIÓ FÍSICA

 UD #DanceRevolutionEF

L'alumnat de 5é i 6é ha dut a terme la UD #DanceRevolutionEF, és una adaptació del vídeojoc "DANCE, DANCE REVOLUTION", realitzada pel company Vicenç Rodríguez per a #edufis. Permet treballar la lateralitat, la percepció espacial i el ritme. 

El material necessari per a desenvolupar el joc és: guix de 4 colors per a marcar quadrats de 30 cm de costat (roig flexa cap amunt, groc fletxa cap aval, verda fletxa a l'esquerra i blava fletxa cap a la dreta). fitxes i música.

 

  

 

 

 

En les fitxes hi ha parells de peus. La seqüència va d'esquerra a dreta, i passa a la següent línia. Si el peu està en blanc, vol dir que va dins del quadrat. Si té color, que ha de sobrepassar aquest costat del quadrat. Pot indicar desplaçar només un peu o els dos.

Es pot treballar de forma individual i cooperativa, també permet que l’alumnat cree les seues pròpies coreografies. Facilita la paticipació i la cohesió dels grups de treball.

 Ací teniu una mostra de les coreografies que hem ballat a classe d'Educació Física.
També podeu veure algunes de les seqüències que han creat els alumnes de tercer cicle. Si us animeu,les podeu practicar a casa.

 VÍDEO DANCE REVOLUTION EF

 




 

En aquesta unitat didàctica hem aprofitat per a gaudir ballant dues danses molt divertides, en les quals el treball cooperatiu i la concentració era fonamental per al seu correcte desenvolupament.
 
 
 
 
 


 


 
 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada