dilluns, 15 de novembre del 2021

L’ESMORZAR SALUDABLE AL CEIP SANT JOAN DE MORÓ

Aquest curs 21/22 al Ceip Sant Joan de Moró hem encetat un nou projecte anomenat L’Esmorzar Saludable. El principal objectiu d'aquest projecte educatiu és seure les bases d'una alimentació saludable en els més petits de forma lúdica i divertida per a aconseguir consolidar de forma efectiva els nous coneixements adquirits. El projecte consisteix a controlar cada matí, el tipus d’esmorzar que porta l’alumnat, i assignar una puntuació en funció d’una escala d’aliments saludables. I així poder comptabilitzar els esmorzars de l’alumnat, i premiar a la classe amb més esmorzars saludables cada mes.
 

GRAELLA DE PUNTUACIÓ DELS DIFERENTS TIPUS D’ESMORZAR


Objectius generals

  • Promoure hàbits alimentaris saludables en l’alumnat de primària.

  • Contribuir a la prevenció del sobrepès i obesitat infantil, potenciant factors de protecció davant d’aquestes malalties com ho són els hàbits saludables i l’exercici físic.

  • Implicar en aquesta tasca a la família i docents.

  • Conscienciar a tots (alumnat, família i docents) de la importància que té esmorzar de forma saludable en la prevenció del sobrepès i l’obesitat infantil.

  • En especial, augmentar i consolidar l’hàbit d’esmorzar saludablement cada matí.

     



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada