divendres, 22 d’octubre del 2021

CORRELLENGUA

El passat divendres 8 d'octubre tota l’escola va celebrar, un any més, la festa del Correllengua. Com l’any passat, no vam poder anar amb cercavila a l'Ajuntament del poble per llegir el manifest per la llengua, però almenys sí vam poder ballar la dansà cada nivell de manera conjunta. Adaptant-nos a les circumstàncies vam poder gaudir d'aquesta festa.

Pel matí, cada classe va treballar sobre què es celebra a la festa del 9 d’octubre i va elaborar el seu distintiu, uns una polsera de la flama, altres corones o titelles de Jaume I, com podeu veure:


Després del pati, vam assajar la dansà, i a continuació, en classe, vam conèixer algunes paraules o expressions valencianes en perill de caure en el desús. Per aprendre i treballar les paraules cada classe va elaborar un material o joc, en aquest cas ens van fer un memory. 

Ja per la vesprada vam jugar a endevinar uns jeroglífics que la comissió del Correllengua va preparar, ens van fer pensar molt!!!

I per acabar, per torns vam baixar al pati a escoltar el manifest per la llengua que ens va llegir l'alumnat de sisé i a ballar la dansà.


Els companys i companyes de sisé ho van fer molt bé i... ENS HO VAM PASSAR GENIAL!!!









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada