dimarts, 19 de gener del 2021

Eixida a Mas de Flors

El passat 17 de desembre de 2020, l’alumnat de 6é junt amb les tutores i la mestra d’educació física vam fer una excursió a Mas de Flors. A causa de les circumstàncies que estem vivint per la Covid-19 estem aprofitant per visitar els voltants de Moró.

Vam començar a caminar des de l’escola fins arribar a la Font de la Figuera, on vam creuar per un pont de fusta i per un lloc molt estret i obscur. Vam seguir caminant per les serretes fins arribar a l’estany d’ànecs que caracteritza al Mas de Flors i ens vam fer una foto.

Seguidament, vam anar a veure la pintura d’Ana Beltrán. Allí ens esperava la pintora per explicar-nos la seua obra. Aquesta està pintada en la façana de la seua casa. La pintura té un gran valor sentimental i representa la vida dels seus avis i ha volgut compartir amb tota la gent els seus costums (fer all-i-oli, trencar olives i atmelles, cosir...). L’avi no ha pogut presenciar l’obra però l’avia la va veure i està molt orgullosa. Després, Ana ens va convidar a visitar l’exposició de quadres que tenia en la seua casa. Ens va deixar escriure al seu llibre de visites, on li vam dedicar unes boniques frases. Seguidamenat, vam anar a esmorzar.

Finalment, vam tornar a l’escola per la rambla.

VAM PASSAR UN DIA FANTÀSTIC!!!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada