dijous, 13 de febrer del 2020



LES TERTÚLIES LITERÀRIES A QUART A

A la tutoria de 4t A hem posat en marxa una activitat col·lectiva en la que hem volgut fer partícips a les famílies de l'alumnat. Aquesta activitat rep el nom de Tertúlies Literàries, i tracta de realitzar sessions col·lectives d'exposició oral, on es comenta allò que s'ha llegit per a cada sessió de tertúlies, la part de la lectura que més ens ha cridat l'atenció i el perquè de l'elecció de cada una d'aquestes parts escollides, per tal de que, a partir dels comentaris particulars que fem del text, puguem enllaçar amb altres temes com bé poden ser la vida, l'amistat, diferents experiències personals, etc.











Per a dur a terme aquestes tertúlies es contarà en cada sessió amb un moderador o moderadora, encarregat d'organitzar els torns de paraula i el conjunt de l'activitat.


Amb aquesta activitat esperem potenciar el gust per la lectura, incitar a totes les famílies a participar en activitats del centre i animar a tots els participants a comentar i debatre sobre molts i variats temes.

1 comentari:

  1. Una actividad chulísima, que hemos disfrutado mucho. Un placer leer y ver leer, así como comentar la lectura. Enhorabuena por la iniciativa.

    ResponElimina